Omgangsregeling

Omdat uw kinderen niet de dupe moeten worden.

Hulp bij een omgangsregeling

De Familiemediator biedt begeleiding bij het opstellen van een omgangsregeling of co ouderschap. Wanneer u er beiden als ouders samen uitkomt is dat natuurlijk gewenst. Want als ouders bent en blijft u verantwoordelijk. Toch zien we in de praktijk dat dit niet altijd lukt. De Familiemediator helpt u op weg. Ook wanneer blijkt dat na verloop van tijd een omgangsregeling niet meer werkt of een van de ouders enige tijd uit beeld geweest is en weer omgang wenst, bent u hiervoor bij ons welkom.

Recht op beide ouders

Omdat kinderen recht hebben op een goed contact met beide ouders kan in dat geval de Familiemediator de gesprekken begeleiden om zo te komen tot afspraken waar een ieder achter staat. Onder begeleiding worden er afspraken gemaakt over de omgangsregeling en indien gewenst maakt de Familiemediator kennis met uw kind(eren) om een beeld te krijgen van hoe zij de omgangsregeling zien.

Vrijuit praten in een veilige omgeving

Ook hier geldt dat uw kinderen, wanneer zij dat willen, meer dan welkom zijn bij ons om hun wensen en ideeën kenbaar te maken. Omdat jullie als ouders hier niet bij aanwezig zijn, kunnen jullie kinderen vrijuit praten zonder bang te hoeven zijn een of beide ouders teleur te stellen of verdriet te doen.

Meer weten over het opstellen van een Omgangsregeling?

Neem vrijblijvend contact op

Close
Go top Met
gemaakt door
Burggraaf Media